Kohti Vanhojen Tansseja 2014

1/16/2014

Kuten lupasin, tässä vanhojen tanssi postausta. Kolusin internetin syövereitä googlaillen "perfect hair" "perfect dress" ymym. ja kyllähän sieltä parit kuvat löyty. Toivottavasti tästä postauksesta jotakin apua niille keillä vielä tanssahtelut edessä :). Käytiin tänään vuokraamassa poikaystävälle vanhoihin smokki. Ahhh, en kestä oottaa että päivä 14. Helmikuuta koittaa.

En hirmusesti unelmamekko kuvia tähän viittinyt listailla, sillä parin viikon takaa tein tämän postauksen mun mekkohaaveistani.large copyw99mekot5w5Joten keskityin mm. kampauksiin. Mun lähtökohtana on että mulla pitää olla wanhoissa hiukset kiinni. En ole oikein ees missään vaiheessa harkinnut mitään "hiusten auki jättämis kampausta", sillä mun hiukset on sellasta matskua ettei kiharat tulis kauaa pysymään. Toisaaltaan haluun että mun mekko saa enemmän huomiota kun hiukset ei oo siinä eessä.
 Nyt ehkä sellasin kaikista houkuttavin kampaus taitaa olla ihan ekan kuvan kampaus.w7w6w4Wanhojen jatkojen mekko ofc! Mekkoa en oo vielä tilannut, mutta näitä etsiessäni taidan tilata jonkun näistä mekoista ;). Ihania mekkokauppojahan on netti täynnä, mutta jostain syystä mun sivuhistoriassa pyörii vaan ne samat mekkokaupat…. Jos sulla jotain ihania sivuja niin linkkaa toki !
mekot : HERE HERE HEREw2HERE HERE HEREw1Olin tosiaan viime vuonna kuvaamassa wanhoja ja aattelin lätkästä tähän vielä parit kuvat sieltä. Hahah on muutes karua taas huomata kuinka eri koneiden näytöt huijaavat niin paljon. Muokkasin nämä kuvat mun vanhalla näytöllä ja tältä uudelta näytöltä värit näyttää ihan kuralta. Se onkin sitten kysymys että mikä on se "oikee" näyttö...w12w11w10
kuvat täältä täältä ja täältä 

 Uus wanhojen postaus sit tanssiaisten jälkeen!! ;)

14 comments :

 1. Hei ihana tuo blondim tytön sininen mekko, istuvat kuvassa lattialla. Et sattus tietää tai haluis kysyy että mistä se on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla olis toi sama mekko myynnissä mut nuden värisenä :) löytyiskö kiinnostusta?

   Delete
 2. Kannattaa kalibroida näyttö, niin tulee varmasti oikean väristä kuvaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäccien näytöt yleisesti on suht lähellä, omasta mielestä lähes ainoita käyttökelposia läppäreiden näyttöjä.. Halvalla laitteella kalibrointi ei kannata, ja kallis maksaa niinpaljon että senkin suhteen vuokraus jostain on fiksumpaa kertaluontoisesti. Esim. Spyderin paljon mainostetut huippukalibrointilaitteet eivät lopulta olekkaan niin huippuja.. :/

   Delete
  2. jeees, enköhän pärjää tällä näytöllä ihan tällein :)

   Delete
 3. dinodirect, sieltä mun sisko tilas vanhojen mekon, mut on siel muitaki mekkoja :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on sama kampaus mielessä. :)

  ReplyDelete
 5. eiks ala olee vähän kiire jo mekon kanssa :o mää tilasin mekon ja se tuli ihan erilaisena ku mikä alkuperänen kuva oli ja piti palauttaa :( noi sun vaihtoehdot näyttää niin ihanilta!!

  ReplyDelete
 6. siis onks sulla jo mekko wanhoihin? =) ku mulle on jääny vähä epäselväks :D

  ReplyDelete
 7. Tää voi vielä vaikeuttaa tuota vanhojentanssikampauksen valintaa =D Kerättiin nimittäin sivuille kymmenittäin aivan ihania ideoita vanhojentanssikampauksiksi. http://blackouthair.fi/vanhojentanssikampaukset-ja-meikit/

  ReplyDelete

Blog Archive