Fur Coat

12/20/2013


Heips. Oon paketoinut koko illan kolmea joululahjaa. Kait ne nopeamminkin saisi paketoitua, mut lahjojen paketointi on niin hauskaa!!
 Mua naurattaa se kuinka jatkuvasti mun blogiin jaksetaan valittaa mun teksteistä. Milloin on englannin käännös väärin, milloin pilkku puuttuu teksistä tai sana on muuten vain kirjoitettu väärin. HAL-OO. En kirjoita mitään äidinkielen esseetä, eikä mua kiinnosta onko mulla pilkku just siinä oikeessa paikassa. Haluun kirjottaa rentoa tekstiä, kuin kirjoittaisin jollekkin kaverille. Eli teidän valitukset ei auta. Mun teksi ei parane, koska en haluu tehä tästä mitään asiatekstiä. Onks kaikille Ok?
***
 Do you like my new fur (ofc not real)  jacket? I love it.... 
jacket from motel rocks here, shoes river island, jeans cubus, bag zara

35 comments :

 1. Voi christakettu XD en tiiä tavutitko just tahallas haloo väärin

  ReplyDelete
 2. Sun tekstit on itse asiassa melkeinpä ainoita, joita jaksan oikeesti lukea! Jatka näin! Ihana asu ♥ ja ohohoo siellä on lunta! Ei täällä vaan ole yhtään...

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 täälläkin on tosi vähä!! tänääki ollu vaa loskaa :(
   ja kiitos iris! :)

   Delete
 3. Pidä joskus sun hiuksii sillee "normaalisti" miks ne pitää vetää tollaa rumasti taakse??

  ReplyDelete
  Replies
  1. koska sliippi hiukset on parhaat

   Delete
  2. tollaiset hiukset on just kivat!

   Delete
  3. XDD mitä ihmiset valittaa täällä. sliipit on ihanat!

   Delete
  4. me halutaan olla niin erilaisiiiiiii. siks ei pidetä hiuksia sillee "normaalisti" ja kirjotetaan huonolla äidinkielellä XDDD

   JEEE SIELLÄ ON LUNTA. pääsen ottaa lumilookbookkuvia XD *koalahymiö *viekaskissa *lumiukko

   Delete
 4. en oo ikinä aiemmin kirjoitusvirheistä etc maininnut, mutta nyt kun otit varsin jyrkän kannan asiaan nii ihan pakko sanoo oma mielipide. joo, mustakin on ihan turha valittaa jostain enkun käännöksistä ja pilkkuvirheistä, mutta oikeinkirjoitus on ihan eri juttu. koko tekstistä tulee huomattavasti epäasiallisemman oloinen, kun on yhdyssanat erillään ja kirjaimet sikin sokin. tällä mä en kuitenkaan tarkota, että sun blogissa kovin useesti näin kävisi. ja se että ihmiset tulee kommentoimaan ja huomauttamaan virheistä pitäis vaan olla hyvä jutska, eihän sitä muuten ikinä opi. ei kukaan taida olla niin taitava kirjoittaja, ettei apu kelpaisi. muistaakseni pari viikkoa sitten vielä suruttelit kun ihmiset ei kommentoi, krhhmm.. oma lukunsa on tietty sellaset ivalliset kommentit, joiden pääpointtina on toisen virheiden esille nostaminen. ei niistä varmaan kukaan tykkää. eli siis mun kommentin tärkein juttu: ehkä kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota siihen oikeinkirjoitukseen, eikä vaan sivuttaa aihetta siinä uskossa että sillä ei olisi merkitystä. hyvää joulua!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jees, ymmärsin sun pointin, ja oon sinänsä samaa mieltä sun kaa. Musta vaa tuntuu just siltä että palaute kirjotuksista annetaan vähän liian "suoranaisesti". Esim "oot maailman paskin englannissa ym...". Mutta ehkäpä tässä tosiaan vois ryhdistäytyä yhdyssanojen kaa.

   Kiitos palautteesta ja hyvää joulua sinnekkin päin :)

   Delete
 5. oikee asenne christa !! sun blogi ja sun tekstit, sama se mitä muut sannoo :) ja meitsi ainaski tykkää meiningistä täällä!

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana asu ja noi housut on tosi kivat! Mä muuten näin sut eilen vihdoin livenä, olit niin kaunis! :)
  Ja oon samaa mieltä, että miksi pitää valittaa kirjoitustyylistä..väkisinkin sitä rankan koulupäivän jälkeen kirjoittaa väärin ja sun kirjoitusta on just parempi lukea, kun sellaista kilometrin mittaista täydellisesti kirjoitettua novellia elämästään :D

  ReplyDelete
 7. Musta sun blogi eroaa toisista just aivan loistavalla tavalla, kun sun tekstit ei ole mitään lässytystä! On ihan supermahtavaa, että kirjotat sillein "normaalisti". Susta saa paljon aidomman eikä niin virallisen kuvan. (:
  ♥ Puspus, hyvää joulua & megaiso kiitos ihanasta blogista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. <<3 kiitos ihana!! ja hyvää joulua sinnekkin päin :)

   Delete
 8. voisitko tehä meille lukijoille joskus videopostauksen? ois älyttömän jännää nähä sut videolla :D oot ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. juuu, eiköhän se jossain vaiheessa tuu :D
   säkin <3

   Delete
 9. millä muokkailet sun kuvat yleensä? :)

  ReplyDelete
 10. makee muokkaus!! ja asu myös aika nappi!

  ReplyDelete
 11. Uujee Christa oot UP-EE! Oon seuraillu sua jo aika pitkään ja sun jutut on vaan niin hyviä, keep it going! :) 8)

  ReplyDelete
 12. mun mielestä tätä sun blogia on just rennon tekstin takia niin kiva lukee.
  sun blogi on sairaan kiva!! ja hyvää jouluu (----:

  ReplyDelete

Blog archive