Christmas

12/24/2013

Ahh, oon syönyt suklaaöverit. Tää sama käy joka ikinen vuos. En vaan voi vastustaa kaikkia niitä ihania suklaarasioita. Tänä vuona itse jouluruuan kanssa selvisin paremmin. Okei nyttenkin syön tässä samalla yhtä suklaarasiaa. voivoi

Heräsin jo kympin maissa viimesille jouluostoksille Prismaan, josta tarttu mukaan Leevi & The Leavingsin levy. Vaikka suurimmaks osaks inhoan suomalaista musiikkia niin tätä oon jaksanut kuunnella vuodesta toiseen. Eli en ole kuunnellut tänään kirkkomusiikkia tai lasten joululaulu kuorolauluja. Lahjaksi en toivonut tänä vuonna mitään, mutta oon aika hämmästynyt ja yllättynyt miten ihania juttuja sain! Kiitos kaikki sukulaiset, ystävät ja Ruben <3. Mut eihän joulu tosiaan vielä oo loppunut. Kello on vasta 8 ja kohta ois joulusaunan vuoro. Onks teillä mennyt joulu tähän asti hyvin :)?Hyvää joulua vielä kaikille!
***
I have chocolate overdose. This happening every year. I just can't resist all the christmas chocolates. Oh no, I have to stop eat chocolate now, you don't want know how much I have eaten….
My Christmas day has gone pretty well. This year I didn't wish anything special for the present but I got so nice stuffs. Thanks everyone! And ofc Merry Christmas Everyone! 
joulu5joulu1joulu2joulu3joulujoulu4joulu6 PS: kiitos kaikille Flickri nauvojille!! Flickr toimii taas ;)

16 comments :

 1. Täällä toinen suklaaöverin vetäjä.. :-D Hyvää joulua sulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep hyvä etten oo ainut ;D ja kiitos samoin!=)

   Delete
 2. Mistä toi sun kameran hihna on? Ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. vau vähänkö oot taitava ! osaispa itekkin

   Delete
  2. Älyttömän hieno kameran hihna!

   Delete
 3. ihania kuvai muru! sano terkkuja perheelle paljon<3

  ReplyDelete
 4. punanen huulipuna sopii kyllä jouluun älyttömän hyvin!

  ReplyDelete
 5. Ihanaa joulua sulle!

  Tiiätkö mullakin on flickrissä sellanen ongelma että kuvia postaukseen liitettäessä se kuva muuttuu ikäänkuin selattavaksi kansioksi.Osaisitko neuvoa miten saan flickrin taas toimimaan?Yritin ettiä joka paikasta ohjetta mutta mistään ei oikein löytyny.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tsekkkaa kaks postausta taaksepäin kommentit :)

   Delete
 6. Aivan pakko kysyä, että meneekö sun ostama takki sheinsidelta (musta, nahkahihat) myös talvi käytössä? Oon harkinnu jo kauan sen ostoa, mutta sit on heränny kysymys, että onkohan se liian ohut tänne Etelä-Suomen talveen jne. :/

  ReplyDelete
 7. tiesitkö et sä löydyt akinatorista

  ReplyDelete
 8. Jotenki älyttömän fiinin näköstä :D siis en tarkota tota pahalla!

  ReplyDelete

Blog archive