06122013

12/07/2013

_MG_0123 copy_MG_0119 copy_MG_0121 copy_MG_0192 copyilta1ilta3ilta4ilta2_MG_0139 copyilta44 Itsenäisyyspäivänä katottiin tyttöjen kaa kuoharilasien ja pannacottien kera Linnanjuhlia. Asut oli suurimmaks osaks täyttä pettymystä, lukuunottamatta paria mekkoa. Sitä aina ite tulee mietittyä että mitä  pistäis ite Linnanjuhliin päälle. Varmaan jotain tosi räväyttävää ja näyttävää..? Dont know. No mutta tää ei oo nyt mun asukriisestä se ajankohtasin, onneks.
***
On Finland's Independence day we watched the President's party on tv. Almost all of the dresses were disappointments, except for a couple ones. I always wonder what I would wear to the President's party. Propably something crazy..? Don't know. Fortunately this isn't my most current outfit-problem.

23 comments :

 1. oot ihan tajuttoman kaunis ja upee ihminen ja vaikutat niin aidolta ja ihanalta persoonalta. sun blogi on yks ykkösistä. tulee aina hyvä mieli, kun sulta tulee uutta postausta. ihailen sun tyyliä aivan tajuttomasti, oot oikeesti ehkä suomen upein nainen.
  mä en tajuu miksen koskaan osaa kommentoida sulle mitään. mulla on jotenki niin paljon sanottavaa, etten osaa pukee mitään sanoiksi. tää blogi oli ensimmäisiä, mitä aloin seuraamaan ja tää on vieläkin mun lemppareita.
  musta sä vaikutat just sellaselta ihmiseltä, joka on just oma ittensä huolimatta siitä mitä muut ihmiset ajattelee. sä oot jonkinlainen esikuva mulle, semmonen suuren kunnioituksen ja ihailun kohde. saisin tyyliin jonkun fangirl-kohtauksen jos näkisin sut joskus jossain :-D huhhuh tulipa täst nyt ylistyskommentti mut en tiiä, oonko koskaa ennen mitää tänne ees kommentoinu, vaikka aina ois jotain sanottavaa.
  oot ihan mahtava.

  ReplyDelete
  Replies
  1. et arvaakkaan kuinka tää sun kommentti piristi mua! Aivan suunnattoman paljon. Kiitos sulle aivan älyttömästi !<333

   Delete
 2. Itekkin tulee nuo paardit joka vuosi syynättyä tarkkaan, ja mietittyä myös omia mahdollisia pukuja! Omaksi lempparimekoksi taisi muodostua kyllä se Pamela Tolan asu :)

  ReplyDelete
 3. jee kivaa et otit vähä tälläsii erilaisii kuvii! :)

  ReplyDelete
 4. heihei upee banneri!!
  muutenki jtenki ihanan rento posting
  you are so beautiful!

  ReplyDelete
 5. sanoit joskus että tilasit junkyardilta jotkut mustat farkut, viittisitkö linkata? :)

  sun blogi on ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu tässä :http://www.junkyard.fi/Product.aspx?ProductId=44058&ProductDetailId=316322 ne on vielä alessa tän päivän!!!

   Delete
  2. ja vielä et minkä kokosena sä tilasit? minkä pitunen oot suunnilleen? ite oon 165cm ja dr.denimeissä koko ollu s :)

   Delete
  3. ja linkkaisitko vielä sen postauksen missä oli juttua noista housuista :) kiitos hirmuisesti!

   Delete
  4. Tilasin S:kokosena!!
   ja juu sulle varmaan se sama koko ois hyvä, itekkin oon sun pitunen =) ja TÄSSÄ : http://www.christakononen.com/2013/09/just-ride.html

   Delete
 6. wää ihana toi sun toppi! mistä se on:)

  ReplyDelete
 7. tanssitko vanhat :o?

  ReplyDelete
 8. Olette kaikki todella kauniita :)

  ReplyDelete
 9. Mikä oli tän blogin entinen nimi? Mietin tätä ihan kauheen kauan tänää, eikä tullu millään mieleen :D

  ReplyDelete
 10. mitä shampoota sä käytät?

  ReplyDelete

Blog archive