OLD WINDOWS

10/13/2013

Yritin äsken kattoo yhtä ahistavaa maailmanloppu elokuvaa, mutta oli pakko lopettaa se koska mua alko ahistaa maailmanloppu. Mitä jos se oikeesti vaan tulis joku päivä. En usko että maailmanloppu tulis jonain 12.12.2012 päivänä, vaan musta tuntuu että se vaan tulis päivämäärästä katsomatta joku päivä. Oli pakko pistää tää biisi soimaan, ja hankkia jotain muuta ajateltavaa.
 Bongasin tänään kirpparilta 8€:lla tän hm:n kokoa 42 olevan takin. Aika magee kun niin iso, eikös?
***

I tried to watch one of the apocalypse movie, but has to stop it because I become so stressed about it... What if it apocalypse will come someday? Yes, it comes someday, but what if it comes when we are alive...?
  Spotted my new jacket at a flea market 8 €. It's size (european) 42 but I like it!


jacket 2nd hand, sunglasses kappahl, shoes bianco, bag 2nd hand, scarf zarayeeeee5yeeeee6 yeeeee7yyyye1 yyyyyeee4yeeee9 yeee2yeeee8

20 comments :

 1. oon kateellinen sulle ku uskallat pukeutuu niinku tykkäät ja sun blogista jää sellanen fiilis et myös elät hetkessä! tuo takki sopii sulle mahtavasti, mut tajusin sun postausta lukiessa, et itse en todellakaa vois laittaa tota päälle koska se erottuis liikaa joukosta. oon samaa aikaa vihanen itelleni ku välitän niin paljon muiden mielipiteistä, vaikka sitä paitsi totuus on että oma tyyli ois varmaa jopa hienompi ku massajutut mutta ääh. en enää tiiä mitä selitän, pointti oli että upeita kuvia upea takki !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista :)
   Kuullostaa hassulta sanoa että "tee näin" ja lopeta muitten mielipiteistä välittäminen, ei niin voi sanoa. Mutta ei kait siihen hirveesti muutakaan ratkasua ois =(
   Tsemppiä pukeutumisiin :)

   Delete
 2. kerrotko nyt että miks sun kuva tulee kun hakee kuvahausta isac elliot ilman paitaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaha en tiiä itekkään xddd ja en oo mun mielestäni ees koskaan tainut mainita Eliotin paidattomuudesta mun blogiasa xd

   Delete
  2. ehkä meidän pitäisi enemmän miettiä miksi anonyymi hakee lapsen kuvaa ilman paitaa

   Delete
 3. Oi! Toi takki on kyllä todellinen löytö!

  ReplyDelete
 4. Oi mikä takki!<3 ja muutenkin taas ihana asu! :)

  ReplyDelete
 5. ihana toi takkiiiiiii<333 ja se leffa on paras :(( varsinkin hepan hidastettu kaatuminen

  ReplyDelete
  Replies
  1. <33 no se kohta oli kyllä hieno, pakko myöntää ;)

   Delete
 6. katoin eilen ku pyöräilin cynkkarin ohi että ootkohan se sä, ja olithan se :) kivoja kuvia christa!

  ReplyDelete
 7. luv luv uuuh...

  ReplyDelete
 8. toi takki ei edes näytä sun päälläs isolta, koska oot niin hyvännäköne ja tyylikäs, niin saat minkä vaan rievunki näyttämään päälläs hyvältä ;) :) iso plussa aina sulle erikoisemmistaki asuvalinnoista! oot vaan niin oma ittes, tai ainaki niin mä sen nään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihiii ihana kommentti! <3 JA ei niin, yllätyin aika paljon että ton takin koko oli NIIN iso :O
   Kiitoskiitos <333

   Delete
 9. matkustan kohta täält helsingistä tonne kirppistelemään kun löydät aina niin ihania vaatteita!!! täältä ei tahdo millään löytyä mitään :( oon just ettinyt tollasta takkia, aivan ihana!!

  ReplyDelete

Blog Archive