WHAT THE FOX SAY?

9/12/2013

Puhun taas syksystä. Syksyllä alan rauhottumaan punkkipelostani. Syksyllä on erityisen kaunista jopa täällä Jyväskylässä. Syksyllä voi pukea paksumpia takkeja. Syksyllä aurinko vielä paistaa. Syksyllä voi juoda paljon teetä ja käpertyä peiton alle. Syksyllä jaksan vielä käydä koulussa ahkerasti. Syksyllä voi vielä rullailla. Syksyllä tulee uudet syksymallistot. Tän mun syksy-luettelelon jälkeen mietin nyt koko ajan syksy sanaa. Syksyllä. Syksy. Toistan sitä nyt koko ajan mun mielessä. Syksy-sana kuullostaa tyhmältä.


I speak again about the fall. In the autumn is particularly beautiful here in Jyväskylä where I live. In the autumn can wear bigger and warmer coats. In the autumn sun is still shining. In the autumn you can drink a lot of tea and snuggle up under the blanket. In the autumn I  manage even to visit the school frequently. I love autumn.

autumn1autumn2autumn7Jacket Junkyard XX-XY here *, jeans Junkyard XX-X here*, shirt hm, shoes beyond jkl, sunglasses giantvintage* autumn3autumn5autumn4 autumn6

11 comments :

 1. Hei haluutko kertoo tosta takista että onko se kui paksu/ohut ? Oon nimittäin samaa takkia meinannut tilata mutta aatellu et ei viittis jos se on ohut.. :/ diipadaapa

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on paksu! sillä pärjää hyvin just syksy/talvikauden, ainakin ite meinasin käyttää varmastikkin myös talvella :). Ihana lämmin yksilö kyseessä ! suosittelen jos oot harkinnut :)

   Delete
 2. THE FOX SAYS WA-PA-PA-PA-PA-PA-POW!!

  ReplyDelete
 3. these are amazing shots

  A DAY SURROUNDED BY ANIMALS
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2013/09/a-day-surrounded-by-animals.html

  ReplyDelete
 4. Mustakin syksy on parasparas! Ja siisti asu! :-)

  ReplyDelete
 5. Minkä kokonen tuo sun takki on?

  ReplyDelete
 6. eikäää, toi takki on niin täydellinen!

  ReplyDelete

Blog Archive