JUST RIDE

9/29/2013

Alkaa olee viimesiä päiviä kun tarkenee pyöräillä. Oisimpa saanut tän murun valmiiks jo kesän alussa niin oltais keretty kokee paljon enemmän ala-ja ylämäkiä yhessä. Ens kevättä taas odotellessa!

  Hehkutan lyhyesti tässä Junkyardin XX-XY mallistoa. Kantsii tsekkailla tuo mallisto syksy/talvi vaatteita hankkiessa. Voin myös suositella näitä housuja, jotka voittaa kaikille tutut Dr. denimit. Voin vaikka lyödä vetoa että sunkin kaapista löytyy edes yhdet Dr. denimit, oonko oikeessa? Multakin löytyy. Seuraavan kerran housuja ostaessasi muista harkita Junkyardin yksilöitä, koska ne kestää, siis oikeesti kestää, ja on maailman parhaat jalassa. Tulipas kunnon hehkutus puhe :D
 Mutta toivotan onnea kaikille huomiseen maanantai aamuun :)!

Sorry no translation today...!

Jacket and hat from Junkyard XX-XY* here and here
_MG_116d9 copy_MG_1183 copy _MG_1198 copy chpyöräsatana_MG_1177 copy_MG_1176pyöräch

27 comments :

 1. Ihania kuvia taas! Hei piti kysyä noista housujen koosta, mitkä sulla on ja vastaako samaa kokoa kuin drdenimeissä? Just hajos mustat pillit ja kelasin testata noita junkyardin päntsejä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Piti vielä varmuuden vuoks haalia kaapista Dr. denimit ja näyttäis olevan kokoa S, ja Junkyardinkin housut on S kokoaa! Eli juu, koot näyttäis olevan samat :)

   Kiitos Suvi! :)

   Delete
 2. Jos ja kun mun edellinen kommentti meni kadotukseen (puhelin prkl) niin vastaako noi housujen koot drdenimin kokoja? Onko sulla molemmissa sama koko? Meikän mustat pillit hajos just ja kelasin testata noita! Ja ihania kuvia taas, toi takki sopii myös sulle ihan täydellisesti.

  ReplyDelete
 3. ahhh toi takki, pakko ostaa

  ReplyDelete
 4. Kauanko kesti toimitus junkyardilta? Onko koot täsmännyt? Ajattelin paria paitaa tilata tuosta xx-yx:ltä.

  kiitti jos vastaileet! (=

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei!

   Toimitus kesti muistaakseni alle viikon(?) jos oikein muistan. Ja juu on itellä ainakin ollut oikeen kokoset mitä nyt oon tilaillu :)

   Delete
 5. Oot upee, sun blogi on yks mun lempiblogeista ihan ehottomasti! :) Mut noista Junkyardeista, voiks noita housuja ostaa muualta kun netistä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon <3333

   Jos en nyt ihan valehtele niin Ruotsissa saattais olla Junkyardin kauppa?? Yritin tsekkailla heidän nettisivuiltaan, mutten löytänyt. Mutta en menis muhun luottamaan nyt tässsä asiass!
   Suomessa ei ainakaan oo :)

   Delete
 6. Lähteekö noista housuista samalla tavalla värit kun dr. denimeistä? Onko mustat housut yhen pesun jälkeen harmaat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei lähe! ite oon pessyt vaikka kuinka monesti (niin ahkerassa käytössä ollut) ja ei oo vielä haalistunut yhtään!

   Delete
 7. verrattuna dr.denimeihin, onko noi yhtä istuvat ja piukat kuin ensiksi mainitut? onko lahkeet yhtä tiukat? entäs meneekö kangas ryttyyn ja pussittuu polven kohdalta toisin kuin denimeissä? onko nää farkut kuin ''toinen iho''?

  ps. anteeksi kauhea kyseleminen, mutta haluaisin tietää näistä enemmän, sillä olen miettinyt dr.denimeitä mutta ne on niin tunnettuja huonosta laadustaan... mutku ne on tiukat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. sorry mun myöhänen vastaus!!

   On yhtä tiukat :). Lahkeet on ehkä vähän löysemmät, tai mulla on kyllä dr. denimitkin semi löysät nilkoista (mulla on hirmu ohuet nilkat). Ei mee pussiks! on :))

   ne on kyllä toosi huono laatuset, denimit siis.. itellä mennyt varmaan jo viidet rikki :D hintakin on aika kohtuullinen...

   Delete
 8. Toihan on miespyörä tai kuntoilupyöra?

  ReplyDelete
  Replies
  1. mikä miespyörä..??? mikä kieltää mua naispuolisena ajamasta tolla.?

   Delete
 9. Your blog is amazing!! my fave!! ❤

  ReplyDelete
 10. onkos toi takki ollut lämmin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ON !! ainut vaa että jumitin sen taskun vetskarin, okei no ei se siihen lämpösyyteen vaikuta vaan siihen että mun avaimet ja muut on sielä taskussa :D:D

   Delete

Blog Archive