Swim

8/11/2013

Oon ollut koko tän päivän Sannin kanssa tekemässä yhtä salaista juttua, joka kohta valmistuessaan päätyy myös tänne blogiin. Oon maailman eniten innoissani siitä!! huuuiii!

Mökkeiltiin kahestaan Rubenin saaressa sijaitsevalla mökillä. Kieltämättä pieni pelko heräsi kaikkien kauhuelokuvien jälkeen kun ympärillä oli vain pimeää metsää ja naapureista ei ollut tietoakaan.
 PS: Mitä tykkäätte mun kasari biksuista? 

How do you like my new bikini?
mökk2mökkmökk5
Bikini from Motel Rocks*mökk3mökk6

11 comments :

 1. Eiks se oo ennemmin ''how do you like'' kuin what, tuohon englanninkieliseen kysymykseen viitaten, mutta kysymykseen vastaten, erottuvat kivasti verrattuna niihin naruihin, mitä useimmilla ihmisillä on :)

  ReplyDelete
 2. Kyllä muakin varmaan pelottais :d

  ReplyDelete
 3. mistä noi bikinit on?? IHANAT!!

  ReplyDelete
 4. Nuo bikinit on täydelliset! Hurmaavia kuvia. :-)

  ReplyDelete
 5. Niin hienoja kuvia! Varmaan kyllästyt jo näihin mun kommentteihin mutta pakko kommentoida kun nää on aina niin upeita
  http://iirojuhani.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. TE NIIN TEETTE SEN LONKKAUS VIDEON JOTA OON KÄYNY KERJÄÄMÄSSÄ SANNIN BLOGISSA VAI MITÄ?

  ReplyDelete
 7. Tosi kivan näköiset noi bikinit! Mäkin haluisin jotkut korkeavyötäröiset bikinit, vähä jollain vintage-fiiliksellä, mut en oo vielä löytäny :D Ehkä pitää tutkiskella tuolta Motel Rocksilta jos niillä ois kivoja :)

  ReplyDelete
 8. tehän kuvasitte sitä lonkkari videoo ;)

  ReplyDelete
 9. Oijoijoi, aivan täydelliset biksut! Tosiaan jotain vähän erilaista kuin sellaiset miniminiminiminipöksyt mitä useilla näkee. (:

  ReplyDelete

Blog Archive