PANIC STATION

8/02/2013


 Musen keikka asua viime lauantailta. Sannin täti oli voittanut kaksi Vip-lippua Musen keikalle, ja tottakai lähdin Sannin kysyttyä mukaan. Vip-lippuihin sisältyi viidentähden ravintolassa ruokailu ja hyvät paikat keikalla. Mulla ei ois ollut koskaan varaa edes mennä sen ravintolan sisälle, missä ruokailu tapahtui.... Keikka oli ihan uskomattoman hieno sisältäen tulipalloja, leijailevia isoja lamppuja ja väriään vaihtavia ihme palluroita.
Mun uus villitys on sliippihiukset. Mitä tykkäätte?

Ruben tossa just tekee Fonepadilla elokuvaa itsestään, joka kertoo kulma sairaasta miehestä jolla on syöpä. Haluun nähä sen elokuvan. :D
111
museasu1
1111111111
chchchhchchcc museasu2 Kuvat Sanni Hirvonen

16 comments :

 1. Sulla on aivan tajuttoman ihana tyyli :)

  ReplyDelete
 2. Oh mikä asu! toi laukku on kyllä niiin sulo

  ReplyDelete
 3. voi että, miten ihanat hiukset!! :)♥

  ReplyDelete
 4. susta tulee mieleen lana del rey blondina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! lana on kaunein koskaan <333

   Delete
 5. Katoin noita sun hiuksia jo ennen, kuin luin tekstin. Oot upee<3! Onko noi millä aineella laitettu siis noi sun hiukset:)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on sellanen super strong lakka jolla noi pistän. Pistän törkeesti lakkaa ja sit vetelen käsillä hiuksia taakse :)

   Delete
 6. Oo vau! Oon aina ihaillu miten hienon näköseks saat ittes puettua tosi yksinkertasilla vaatteilla ja siisteillä yhdistelmillä! Näytät tosi rikkaalta ja fiiniltä.
  Ite en ikinäkoskaan pystyis pitämään hiuksia tolleen, mutta törkeen hyvältä näyttää kieltämättä, ja käy tosi hyvin tohonkin asuun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rikkaalta ja Fiiniltä XDD
   Just tuona päivänä ku hiukset sliippasin niin menin sanomaan SAnnille että "mulle tulee aina rikas olo ku sliippaan hiukset " XD

   Kiitoksia <3

   Delete
 7. Eksyin sun blogiin vasta tänään mut pakko jo heti sanoa et oi vitsi mä rakastan sun tyyliä! <3 ps mistä toi hame on ja voiskohan niitä viel löytyä? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia <33
   Hame on kirpparilta ja tuosta on leikattu lappu pois mistä ois alunperin ostettu :(:(

   Delete

Blog Archive