Closer

8/04/2013

Mua ahistaa elää täällä missä elän. Vielä enemmän mua ahistaa kun en tiiä missä vietän mun ens vuoden. Haluaisin käydä lukion ja valmistua, mutta jotenkin se tuntuu niin vaikeelta just nyt. Haluaisin vaan lähtee täältä Jyväskylästä. Lähteminen silti on yllättävän hankalaa, ei se onnistuis. Mun viime talvi oli yhtä helvettiä, enkä toista samallaista aio enään elää. Junttaan täällä vaan paikallani, eikä tää oo oikeeta elämistä. Tuntuu että kaikki on vaikeeta. Tai ehkä mää vaan sit teen kaikesta vaikeeta. 

En jaksa kirjottaa aina blogiin ns. ilosta tekstiä. Haluaisin kirjottaa miltä musta oikeesti tuntuu. 

Some black and white photos from last days.
b4 b14b5b10b11
b1b7b9
b2
b12
rubenchbla

58 comments :

 1. mun mielestä on oikein kirjottaa blogiin omista sen hetkisistä fiiliksistä! kirjota vaan enemmänki! :--) olet ihana!

  ReplyDelete
 2. Hah ihan kun mä. Mä tosin itse kävin lukioo 1,5v ja voin sanoa että ainakin mä lopetin sen liian myöhään.. olin ihan loppu tossa vaiheessa kun meni vaan järki eikä huvittanut panostaa siihen paskaan ja itketti vaan olla koulussa.

  Kun lopetin niin vähän helpotti.. kävin sen jälkeen talouskoulun(sen 5kk kestävän)koska en halunnu jäädä vaan himaan ja olla tekemättä mitään, vaikka toisaalta taas se olis ollut just sitä mitä mä halusin :D tiedät varmaan mitä meinaan.
  Kävin siis lukioo ekat pari kk jkl lyseolla mutta siihen(ja muutamaan opettajaan siellä) meni heti hermot ja vaihdoin steinerille, jossa kävin koko ala- ja yläasteen ja jossa on parhaat opettajat ikinä, koska ne tuntee mut.

  Nyt oon menossa vaatetukselle amikseen ja mun olis todellakin pitänyt mennä suoraan sinne sillon 2vuotta sitten niinkun meinasin.. oon vaan niin paljon enemmän sellanen ihminen joka tykkää tehdä asioita, eikä vaan lukea kokeisiin ja kuunnella monia tunteja siellä lukiossa..

  Jos susta oikeesti tuntuu siltä että et jaksa sitä ja varsinkin jos sä tiedät jotain muuta mitä haluaisit opiskella, niin suosittelen että pidät paussin lukion suhteen ja teet jotain muuta. Voit kuitenkin jatkaa sitä sitten myöhemmin jos haluat ja jos siltä tuntuu.. en voi vaan korostaa enempää sitä miten oikee ratkaisu se mun kohdalla oli.

  Ja pakko vielä lisätä tähän että mulle talvi on aina ihan tajuttoman vaikeeta aikaa, varsinkin viime talvi. Mä VIHAAN sitä että on ihan liian kylmä ja aina pimeää.
  Ei huvita nousta aamulla aina vitusti liian aikaisin sängystä ja lähteä pysäkille odottelemaan 25asteen pakkasessa varmasti myöhässä olevaa bussia..
  Mä vihaan talvea oikeesti yli kaiken. Se vois kestää mun puolesta ehkä 1-2kk, jos sitäkään ja olla edes vähän leudompi, tyyliin 10c pakkasta ois sentään vielä ihan siedettävää.

  Lisäks talvessa paskaa on vielä sekin kun on niin tajuttoman kylmä ettei tiedä mitä pukee päälle!
  Tekee aina mieli heittää vaan sadat legginsit ja collarit jalkaan että on edes vähän lämmin ja mukava olla.
  Kuitenkin melkein kaikenlaisilla vaatteilla pärjää keväät ja syksyt, mutta talvella alkaa olla esim hameessa aika kylmä vaikka olis sukkikset..

  Ja sit vielä kun sillon vielä väsyttääkin niin paljon sen pimeyden takia, että esim heti jos on päässyt sinne kouluun asti, niin tekee vaan mieli nukkua ja olla tekemättä mitään.

  Sit kun tulee taas kevät niin kaikki on aina paljon paremmin. Talvi vaan on niin helvetin pitkä että masentaa kun suurimman osan vuodesta vituttaa vaan siksi että on paska vuodenaika ja säät.

  Tähän voisin lopettaa mun valituksen vaikka voisin helposti kirjottaa vielä miljoona asiaa, jotka lukiossa ja talvessa vituttaa. Etenkin talvessa, kun lukiosta on päästy jo eroon :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi ihanaa että oot nyt menossa oikeelle alalle, ja hyvä että teet sillein mite itestäs tuntuu <3!

   Ja toi sun talvi teksti on niin totta... Oon niin sun kanssa samaa mieltä jokaisesta sanasta talveen liittyen. Talvi on vaan paskaa aikaa, ja tuntuu että talvella lopetan elämästä ja herään taas kun kevät tulee....

   Tsemiä sulle :) <3

   Delete
  2. Oho mitä hittoo tulipa tosta mun tekstistä pitkä, en ees tajunnut :D Ja mä toivon kans et siellä sujuis nyt hommat vähän paremmin..
   Ja samoin sulle :)Toivottavasti keksit jotain ettei sulla mene taas talvi huonosti!

   Delete
 3. ihanaaa että joku ei kaunistele kaikkea blogissaan =)! oot mahtava tyyppi ja mahtava bloggaaja :)kyllä se siit omalla painollaa menee kaikki niinku kuuluu :)

  ReplyDelete
 4. miksi et voisi kirjottaa surullisia tekstejä? :-( mun mielestä blogiin kuuluu välillä päästää höyryjäkin. Taino, jokainenhan tekee tätä omalla tavallaan. Mutta musta olisi mielenkiintosta lukea ihmisten vähän diibimpiäkin juttuja:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. musta tuntuu ettei kukaan jaksais lukee masis blogia :(

   Delete
 5. hei todellaki voit kirjottaa miltä itestä tuntuu, ei se oo mitenkää väärin, sanoo kuka mitä sanoo. oot kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <333 Ja ehkä ois hyvä kirjottaakin välillä mitä oikeesti miettti!

   Delete
 6. Rakastan tällast ku joku sanoo suoraan et vituttaa! Minuu kans! Miul on lukios tosi yksinäistä ja sen takii miunki viime talvi oli aika tuskane! On just hyvä ku joku kertoo negatiivisiiki juttuja koska joku saattaa luulla et niistä ei piä kirjottaa koska ne ei kuulu bloggaamiseen! Minusta kuuluu ehdottomasti! Älä epäröi kirjottaa just niiku siust ittestäst tuntuu :-) oot yks miu lempibloggaajista ku oot just tollane ku oot! :-)

  ReplyDelete
 7. mua joskus ärsyttää kun liian monet bloggaajat kirjottaa vaan positiivisista jutuista, ite tykkään kirjottaa myös jos menee huonosti, eli tää oli just hyvä! Tsemppiä :)

  ReplyDelete
 8. missä tollane tyhjillään oleva koulun jumppasali tai joku sen kaltane on??

  ReplyDelete
 9. miksi viime talvi oli kamala ? :( sulla kuitenkin on poikaystävä ja kavereita ni oo ilone :--) ja voisitko vähän selvittää noit sun koulujuttui, taisiis kävit vuoden lukioo mut lopetit vai ja nyt et oo menos mihinkää kouluu syksyl?

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun viime talvi oli kamala koska mun koulu ei ollut iha paras :(. En lopettanut lukiota, yritän vaan vaihtaa!

   Ja tottakai oon ilonen että mulla on Ruben, en tiiä mitä ilman teksisin sitä + mun kaikki kaverit <3

   Delete
 10. Ei aina tartte olla ilonen postaus!! :D Oo vaan oma ihtes, kunhan blogista ei kuitenkaan tule mitään valivalia ;)

  ReplyDelete
 11. Kyllä sä vielä pois pääset, älä huoli. Lukio vierähtää hetkessä ja pian oot kaukana kaukana ankeesta jyväskylästä <3 hei noi sun metallikynnet on superhienot!

  ReplyDelete
 12. Mulla on ite jotenki iha samat fiilikset Jyväskylästä, oon niin täynnä tätä paikkaa ja halusin vaan muuttaa pois.. Tsemiä ens talvelle jos tänne kuitenkin jäät! Ja kirjota vaan enemmä tälläsiä (:

  ReplyDelete
 13. Jos susta tuntuu tuolta, niin mä todellakin suosittelen lähtemistä. Tai onko mahdollista, että käyt lukion loppuun, koska eihän siitäkään mitään haittaa ole?

  ReplyDelete
  Replies
  1. tai lukio loppuuun jossain muualla! :)

   Delete
  2. Jep siis sitä mä tarkoitinkin. :D Haha ei vaan näköjään se loppu päässyt tohon kommenttiin mukaan

   Delete
 14. Kirjoita vain rohkeasti fiiliksistäsi! Uskon, että moni lukija voi samaistua ajatuksiisi.

  Minulla on kieltämättä ollut hieman samankaltaisia ajatuksia. Mulla on ollut aika varma ajatus siitä, että muutan kahden vuoden päästä Helsinkiin opiskelemaan, mutta olen asian suhteen nyt paljon epävarmempi, ja olen alkanut harkita kotikaupunkiin jäämistä, vaikka ajatus vähäsen ahdistaakin. Mutta onhan sullakin tässä vielä hyvin aikaa miettiä ja pähkäillä mitä haluat. :)

  ReplyDelete
 15. jotenkin rauhoittavaa tietää, ettei ole yksin tuollaisten ajatusten kanssa ! puspus, oot ihana : ) <3

  ReplyDelete
 16. i feel you bro. i do.

  en tiiä miten musta tuli näin fuck the school-ihminen. Hyvä asenne abivuodelle juu... Pyörin vaan ympyrää enkä kykene mihinkään järkevään, haluun vaan elää ja tehdä just niin kuin musta tuntuu nyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. tehdä se miltä oikeesti tuntuu on oikeesti varmaan paras ratkasu. ei koulunpenkki oikeesti sovi kaikille! Tsemiä sulle <3

   Delete
 17. tuu turkuun!:) käy lukio tääl loppuun ni pääset vähä vaihtaa maisemii!

  ReplyDelete
 18. kiva ku uskallat kirjottaa tänne sun blogiin mistä susta oikeesti tuntuu:) sun blogi on yks mun lemppereista !

  ReplyDelete
 19. you're so beautiful baby

  NEW OUTFIT IN THE BLOG: BLUE, YELLOW AND GOLD

  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2013/08/blue-yellow-and-gold.html

  ReplyDelete
 20. mä rakastan sun kirjoitustyyliä ja sitä, kun uskallat olla niin aito ja kerrot omat mielipitees! :)♥

  ReplyDelete
 21. voi kuule kun asiat tuntuu ihan just samalta. ihmisten blogeja kun lukee niin huomaa etten ainoa ole joka näin ajattelee, etkä sinäkään.. mutta tee niinkuin parhaimmalta tuntuu, niin se vaan pitää tehdä.

  ReplyDelete
 22. KIITOS KAIKILLE KOMMENTEISTA! OOOTTE IHANIA JA PALJON PAREMPI MIELI KU TIIÄN ETTEN OO AINUT <3333

  ReplyDelete
 23. Voi Christa! ♥ Täällä on melkeen täysin sama meininki, mutta ite aion jäädä porukoitten ja kaiken muun TUTUN takia just tänne autuaaseen rupukylään. Mutta koska sä et oo mä niin sä voit lähtee minne vaan ja tehdä mitä vaan, sä pärjäät! Tee niinku tuntuu oikeesti hyvältä eikä niinku toiset toivois sun tekevän.

  ReplyDelete
 24. hei mitä lukioo käyt?? :o

  ReplyDelete
 25. jos lähtisit niin otathan sitten mut mukaan? yks vapaaehtoinen :)

  ReplyDelete
 26. millanen paikka lyseo on opiskella? onks siel mukavii ihmisii ja opettajii? mä vihaan talvea ja sitä että en pysy tunneilla hereillä. munkin viime talvi oli yks helvetti sen takia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lyseossa on parhaat opettajat, tai siis ainaki kaikista ammattitaitosimmat, osaa opettaa ja suurinosa on mukaviakin :).
   Mutta sitten taas ihmiset on vähä ei niin mun tyylsiä, tai niin erillaisia kun minä, etten sielä ihan hirmusesti oo tutustunut ihmisiiin..
   ja sama juttu täällä. kohta alkaa taas kattolamppujen tuijottelu XD

   Delete
 27. Kiitos hymyisistä kuvista! Ihan mahtavia. -Z

  ReplyDelete
 28. jaja, älä vielä riennä sieltä Jyväskylästä ettei äiti ja mummo jää ihan yksin!

  ReplyDelete
 29. Toivottavasti sulta ei tunnu siltä että sun on pakko muutta helsinkiin tai turkuun vaan siksi että siellä on "cool" ja että se on isokaupunki ja asiat tapahtuu siellä; koska se "hip" ja hohdokas helsinkielämä on aika kallista. Älä vertaa sun elämää jonkun toiseen! mutta te kuten haluat:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ajattele että siellä asuminen ois cool, vaan ajattelen että oisin sielä onnellisempi. Uus ympäristö ja ne ihmiset mua kiehtoo, ei niinkää se cooleus esim. helsingissä...

   Mutta kiitos kommentista! :)

   Delete
 30. oikeesti kiva lukea että joku toinenki tuntee samalla lailla ku mä! ja kivaa kun myös blogeissa kerrotaan tämmösistä asioista koska sitä vähän tuntee elämänsä ykstoikkoseks ja masentavaks ku lukee toisten blogeja joidenka elämä tuntuu nii hienolta kuvien välityksellä! oon käyny nyt ekan vuoden lukiossa ja ens viikolla se paska taas alkaa ja mulla ei oo mitän voimavaroja siihen. ku ei mua oikeesti ees kiinnosta mennä sinne, ootan vaan et ois abi ja pääsis pois pikkukaupungist porvoost :D mä vaa haaveilen koko aja paremmasta, olis kivempaa jos haaveet kävis jo toteen :P haleja!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii jees kiitos paljon! Ja samat tuntemukset täälläkin...
   Haleja sinnekkin <3

   Delete
 31. Mä en tiedä katotsä enää näit vanhoi kommenttei mut kelaan iha samaa monta kertaa viikossa. Ja mä sentään asun Helsingin kantakaupungissa. Niin sekai on että ihan sama missä sä olet sä kaipaat pois, ei tää helsinkikää mikään iso mesta tai auvoisa paikka ole mun silmissä täällä aina asuneena.. Hetkittäin rakasta useimmiten haluan jotain muuta, mitä? En tiedä.

  ReplyDelete
 32. niin ja helsingistä, moni tulee tänne ihmisten takia ja musta tuntuu yhtä moni lähtee niitte takia. N täällä toki hyvääkin jengiä mutta musta tuntuu usein että tää on vaa yks rupukylä muitten joukossa, kaikki tietää/tuntee toisensa ja kaikkee kränää tuntuu aina olevan ilmassa. Ihmiset on melko tylyjä ja sisäänpäin kääntyneit, joskussyntyperäsenä helsinkiläisenä läpäl kelaan että salee ne yrmyt on niitä muualta tulleita ja tuoneet pikkukylän asenteet messissä :D

  ReplyDelete

Blog Archive