THE OWLS ARE NOT WHAT THEY SEEM

7/17/2013

dress jc, jacket mikko's wardrobe, earrings cubus

Ihan ekaks, mun blogissa on tapahtunut pieni muutos. Olen jättänyt Indiedays Inspirationin, jonka joku on voinut havaita ison mainoksen ja Inspiration sivupalkki gagetin katoamisesta. Eroamiseeni on monta syytä ja yksi syy niistä on Indiedays Inspirationin huimaa vauhtia kasva bloggaaja määrä. En halua kuulua tuohon yli 300:n blogin joukkoon, johon en itse tunne kuuluvani. joten tein päätökseni luopua yhteisöstä. Indiedays on toki antanut minulle paljon mahtavia juttuja, mutta tunnen että blogillani on nyt uusien tuulien aika. Kertokaa te myös että mieltä olette tästä pienestä muutoksesta :)?Turusta lötyyy liikaa hienoja taloja, pihoja ja ränsistyneitä seiniä. Turusta löytyi myös Mikko, Atte ja Ruben <3 puspus
pojat1 attemikkorubensopochrista2121ybercoolmikkoatterubenihana_MG_1526 copy

36 comments :

 1. Olet rohkea, kun jätit Indiedaysin, edes sen Inspirationin! :)
  Mun mielestä siellä on jo ihan liikaa blogeja, yksi kolmasosakin tuosta nykyisestä määrästä riittäisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. jees kiitos! :)

   vähän mua kyllä jännittää että mihin tässä päädytään :D

   Delete
 2. MAHTAVAA >:) jes hyvä ku jätit sen paskan

  ReplyDelete
 3. oot ihana kun teit tollasen päätöksen ! koska usein ihmiset on just tommosissa et jee saadaan kuuluisuutta ja mitä lie, mut sä pärjäät ilman sitä indiedaysiakin.. oikeesti tän jälkeen kunnioitan sua vielä enemmän blogaajana ja muutenkin ! :')

  ps oon laiska en jaksa kirjautua nii siks ano
  pps en oikein osaa ilmasta ajatuksiini :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos paljon että oot kanssa "yhtä" ! Ja ehkä mää pärjään, tai ainakin yritän :D

   Kiitos kommentista <3

   Delete
 4. Oon koko sielustani sun päätöksen puolella! Näyttää hyvältä sun blogi ilman kuukautissuoja mainoksia ;) Tuli jo ikävä kun katoin näitä kuvia ja haah oon just ite käsittelemässä näitä :D pus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mikko <3. Ja mullakin sua!!!!! puspus

   Delete
 5. vaikka indiedays onkin aika iso juttu niin olit tosi rohkea kun luovuit siitä! (: sun blogi pärjää ilmankin, se on niin täydellinen.
  ihania kuvia, oot niin upee ja ootte rubenin kanssa täydellinen pari :3 & atte ja mikko näyttää upeilta niinkuin aina (:

  ReplyDelete
 6. en tiiä huomaako mitään eroa kun ite en ainakaan ees tiiä miten se inspiration ees muuttaa blogeja, paitsi mainosbannerit yms. jotenkin ihan outoo koko touhu kun mikä yhteisö toi enää on kun siihen otetaan laadusta välittämättä tyyliin jokainen blogi :D enkä oo koskaan tajunnu mitä hyötyä siitä oikein on kummallekaan osapuolelle...?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahh :D no hyvä jos et oo ainaka muutosta vastaa:D

   Delete
 7. Ei huono muutos ollenkaan:> tuntuu just siltä että blogit haluu Indiedaysiin just sen takia että jee julkisuutta ja näkyvyyttä ja sitten juttujen laadulla ei enää ookkaan niin paljon väliä... tykkään tästä siun blogista hirveesti ja vielä enemmän ilman mainoksia ;)

  ReplyDelete
 8. Sinä ja sun kuvat ootte kyllä upeita!

  ReplyDelete
 9. todellaki propsit tästä päätöksestä, hyvä että jotkut bloggaajat viel uskaltaa kulkea omia polkujaan! :))

  ReplyDelete
 10. Hyvä kun jätit indiedaysin!! Jee!! Onneks en oo ainoo joka ei ajattele indiedayssistä sitä kaikkein parasta... Itse en todellakaan suostuisi indiedayssiin, vaikka pyydettäisiin, koska jos joku haluaa löytää valkoisella taustalla, pyöristetyllä esittelykuvalla, mustalla tekstibannerilla ja seppälän lumpuilla varustettuja päivänasukuvia, voi niitä painua etsimään indiedayssistä. Alkuun inspiration oli ihan jees kun siinä oli mukana ne harvat ja valitut blogit, mutta nyt kun siihen kuuluu joka toinen suomalainen blogi, ei se olekkaan enää niin hyvä juttu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon sun kanssa iha samaa mieltä. mäki tykkäsin alussa indiedaysista, mutta enää en siellä haluais olla ...

   Delete
 11. Hyvä että erosit inspirationista. Mua ärsyttää kun ne käyttää vaan nuoria bloggaajia hyväkseen. Mainostaa että siitä saa uusia lukijoita. jee niin varmaan kun koko konseptissa on kohta 500 blogia eikä kukaan erotu toisista XDDD hahaha hyvä christa!!

  ReplyDelete
 12. Huippuhienoja kuvia taas jälleen. Ihan mahti tunnelma näissä fotoissa!
  Arvostettaisiin jos kävisit tsekkaamassa meidän uutta blogia (:
  thosedizzydays.blogspot.fi

  ReplyDelete
 13. Hyvä päätös oli!!! ja ihania kuvia! :)

  ReplyDelete
 14. Olet aina ollut oma itsesi ja kulkenut omia polkujasi :)

  ReplyDelete
 15. Upeita kuvia taas kerran! ja vitsi ootte löytäny kivoja kuvauspaikkoja :)

  joannamarjaana.blogspot.com

  ReplyDelete
 16. upeita kuvia taas kerran!! oot ihanaihana

  ReplyDelete

Blog Archive