Testissä Asus FonePad

7/21/2013

Sain viime kuussa Asus Fonepadin testattavaksi. Ajattelin kirjoittaa pienen arvostelun laitteesta, jotta saisitte osviittaa mikä laite on kyseessä.

 En ollut koskaan ennen käyttänyt mitään Androidin käyttöjärjestelmää sisältävää laitetta ennen Fonepadia, joten järjestelmä oli hiukan vieras minulle. Järjestelmän helppous kuitenkin yllätti minut, ja se että ensimmäisen kerran päälle laittaessa ei tarvinnut käyttää aikaa luoden kaikenmaailman tilejä (niinkuin applella joutuu).
asus1 Play-kaupasta oli helppo ladata ilman maksukorttitietojen täyttämisiä esim. Candy Crush Saga, johon käytän nykyään ehkä vähän liikaakin aikaa... Yllättävää Fonepadissa oli myös se, kuinka paljon sovelluksia kapistuksessa oli jo valmiiksi!asus5 Esim tämä piirustussovellus :D asus6 Fonepadin ominaisuuksiin kuuluu myös puhelut. Itse en tätä ominaisuutta tullut käyttämään, sillä koin sen kohdallani hiukan turhaksi ja osittain hankalaksi kapistuksen koon vuoksi. Jos puhuisin tähän kuin puhelimeen, näyttäisin tältä.asus2 Pieni Yhteenveto 
+Fonepadissa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Kapistuksella on tosiaan hintaa noin 200€.
+Pojoja kapistus saa ohuesta muotoilusta, helposta ja nopeasta käyttöjärjestelmästä ja laitteen kätevyydestä.
+Erinomainen Wifi yhteys. Kun olen käyttänyt laitetta netissä, olen tehnyt joko tietokoneestani tai iphonestani oman yhteyspisteen, jolloin olen päässyt sitä kautta nettiin. Internet on toiminut melkeimpä paremmin kuin omassa kännykässäni.

-Miinuksia laiteessa on tuo takakameran puuttuiminen. Toki omassa käytössäni tämä ei ole haitannut, sillä kuvaamiseen en tätä laitetta kuitenkaan ole käyttänyt.
-Näyttö. Huomasin että näyttö heijastaa yllättävän paljon auringonvalossa, jolloin käyttäminen on hankalaa.
asus4

Tämä oli ensimmäinen tuotearvostelu (jos tätä nyt arvosteluksi voi kutsua). Niin kertokaa toki mielipiteenne että onko tälläiset postaukset kiinnostavia, vai ihan turhia? :)

15 comments :

 1. uuu, ois itekki kiva päästä tollasta laitetta testailee!!!!!

  ReplyDelete
 2. Outoa tuo takakameran puuttuminen, mutta ei kait sillä muutenkaan hirveästi mitään tekisi(?) Tai riippuu varmaan käyttäjästä.
  Hauska kuulla mielipiteitäsi tuotteesta. Voisi näitä enemmänkin olla, jos on kiinnostavia laitteita!
  <3 Maria, joka unohti googletilin salasanansaXD

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu itekkin tosiaan hiukan ihmettelin tuota! mutta eipä tuo puuttumienkaan kyllä haitannut.
   jees kiitosss :)

   Delete
 3. mielenkiintonen postaus! :)

  ReplyDelete
 4. Tosi kivan näköinen vekotin! Voiko sillä myös soittaa? XD itse en niin applen härppäkkäistä välitä, mutta tuo vaikkuttaa kivalta käytössä :) hyvää loppukesää Christa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo voi sillä soittaa!
   kiitos samoin ;) <3

   Delete
 5. Saitko tuotteen kokonaan omaksi vai joksikin ajaksi testattavaksi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä vielä jääkö tuo minulle, toivottavasti jää :)

   Delete
 6. no yleisesti ottaen just indiedaysin mainospostaukset on tosi turhia, tylsiä ja suoraan sanottuna ärsyttäviä, mutta nyt ku lähit pois niistä piireistä nii ei tää postaus ollu paha! kirjotit tosta muutenki paremmi(esim huomasit vähä erilaisempii plussii ja miinuksii ku yleensä tyypit huomaa) ku esimerkiksi annika o:n lumia "mainospostaus" oli ihan ku jostai mainoksesta. eli tää sun oli rehellisempi, eli tykkäsin enemmän!silti ei kannata tällasii liikaakaa tunkee koska sillo jutust menee maku ;) mut silloin tällöin ihan kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jees kiitos paljon kommentista!! :)
   tosi kiva kuulla tällästä palautetta !
   Kiitos :)

   Delete
 7. tosi hieno laite!!

  ReplyDelete
 8. Ihan p....koko laite. Ittellä jo toinen laite menossa. Eka kesti puolitoista vuorokautta.nyt ko.laite kolme viikkoa ja sama vika.laite ei käynnisty eikä pidä virtaa.jos illalla lataat laitteen 100%. aamulla 50% jäljellä vaikka laitteesta on ollut virta pois.

  ReplyDelete

Blog Archive