Swan

7/04/2013

Kävin äsken ostaa kaikki viimesimmät festarikamat. Oon niiiiiin innoissani lähössä huomenna Ruissiin! En meinaa malttaa oottaa. Mietin tässä just että miks en oo koskaan aikasemmin festareille tajunnut lähteä? :O Toivottakaa mulle onnea matkaan etten kuole pitissä tai jotain muuta! JA tulkaa toki juttelee jos törmäätte :)

Kuvat eiliseltä:
joutsenet2 joutsemet123 joutsenet1

8 comments :

 1. listen to Rökkuró - Svanur. Hope you'll love it! xoxo

  ReplyDelete
 2. kauniita kuvia! Ja erityisen kekseliäs tuo viimeinen :)

  ReplyDelete
 3. ihania kuvia taas kerran! <3 rakstan sun blogia ja tää on yks mun lemppareista :) Olen itekkin tulossa ruissiin katotaan jos uskallan tulla sanomaan moi :)

  ReplyDelete
 4. Mukavaa että otat nykyään myös luontokuvia. En oikein ymmärrä muodista ja siksi asukuvat tuntuvat hieman etäisiltä. Luonto on aina kiehtonut minua ja siksi olen iloinen nähdessäni lempibloggaajani kuvaavan kauniita Suomen kansallislintuja sinisessä suviyössä.

  ReplyDelete
 5. Mä pistä sormet solmuun sun poulesta. En oo koskaaan itsekkään ollut festareilla (paitsi kerran, mut niitä ei lasketa kun cheek ei ollut syntynyt onneks vieä) ja kuulostaa rankalta. Onnea siskoseni!

  ReplyDelete
 6. Jaja ihan tajuttoman hienoja kuvia.

  ReplyDelete
 7. Aattelin otsikosta, että olis kyseessä jotain Black Swan -höpinää, ja sitten olin ihan confused kun noi joutsenet olikin valkosia.

  Hauskoja festejä, en oo ikinä itekään käyny!

  ReplyDelete
 8. miten noi facebookit ja muut saa tonne reunaan? :)

  ReplyDelete

Blog Archive