Ruisrock2013

7/10/2013

Nyt on Turun reissusta palauduttu kotia, ja reissu oli todellakin tän kesän number ykkös juttu (tähän menneessä). Olin ensimmäistä kertaa festareilla, ja en tiennyt todellakaan mitä odottaa. En osannut varautua että festareilla on oikeesti aivan helvetisti porukkaa, enkä siihen että porukka on jo ennen festareiden alkua kaatokännissä. Esiintyjät oli toki parempia mitä edes odotin! En osannut myöskään odottaa sitä että mun blogia tultiin kehumaan niin monet!! Kiitos kaikki jotka tuli jutustelemaan mun kaa!!

kuvat iphonella otettu:

Lähettiin matkaan kohti Ruisrockia perjantaina Jonnin 666mobilella. Matkalla sato aivan helvetisti vettä, ja luultiin jopa maailmanlopun tulevan, mutta hengissä selvittiin. Bongattiin myös Petrin keikkabussi.
ruis1 DAY1ruis2 Saavuttiin Ruissaloon sopivasti Hurtsiin, ja saatiin jopa semihyvät paikatkin. Pakko myöntää että olihan tuo Theo Hutchcraftis komea heitellessään ruusuja yleisöön... ruis3 Hurtsista suunnattiin Knife Partyyn, ja hukuttiin kirjaimellisesti ihmismassaan. Päädyttiin myös jossain vaiheessa pittiin, jossa sain joltain mieheltä kyynerpäästä mahaan jonka seurauksena ilmat pihalle. Knife Partyssa oli oikeesti aivan mieletön meno, ja jossain vaiheessa siellä alko olee sen verran kuuma että porukka alko olee kuin suoraan suihkusta tulleita. Sit hapen loppuminen oli tosiaan toinen juttu. Jossain vaiheessa muistan hyppineeni sen takia että saan happea. Mutta hauskaa oli!
ruis112 DAY 2 ruis11 Lauantaina oli musta parhaat esiintyjät. Mentiin melkein suoraan mossaamaaan Soilworkin tahtiin telttalavalle.ruisrock4 Jäätiin Soilworkista istuskelemaan lavan eteen varmistaen Crystal Castlesin eturivipaikat! CRYSTAL CASTLES, ahhh <33 Alice Glass tuntu jumalaiselta olennolta hyppiessään vähänväliä yleisöön.ruis5 ruis8 Crystal Castlesin jälkeen suunnattiin Eevil Stöötä tsekkailee. Oli siellä tosiaan koksukookin ja dj kridlokk. Stöön jälkeen käytiin tsekkaa vielä Pertti Kurikan nimipäivät, jonka jälkeen lähettiin leputtelee meijän jalkoja.ruis7ruis6 DAY3
Käytiin heti aluks tsekkailemassa Teflon Brothersia, ja Raappanaa. Cheekkikin veti yllättävän hyvin porukkaa. Meitä tosin alko ärsyttämään Cheekin elämää suurempi sisääntulo, ettei jakasettu jäädä tätä kuuntelemaan... Charli XCX oli meijän seuraava kohde, johon mentiin taas eturivipaikoilla. Charlin jälkeen törmättiin Crystal Castlesin Ethan Kathiin, joka käppäili Castlesin rumpalin kanssa muiden festarijoitsien joukossa ris10 Vikana katottiin Macklemore And Ryan Lewis. Huomas että tämä kaksikko veti kaikista eniten porukkaa. Oltiin aika keskellä, ja vietin suurimman osan ajasta Rubenin olkapäillä! Macklemore oli kyllä aivan mahtava <3333ruis9ruis86 Lopuks kiitos parhaalle matkaseuralle Rubenille, jolle oon velkaa niskahieronnan!

14 comments :

 1. ää vähän mua ärsyttää jälkikäteen etten päässy ruissiin :( mut onneks sulla oli kivaa siel! Charli xcx ja crystal castles ois ollu nii mageit nähä :( mut ihan sikakivat asut oot päälles löytäny!

  ReplyDelete
 2. oon niin kateellinen, mutta onneks teillä oli hauskaa! :) ja Macklemore aah... no words to say <3

  ReplyDelete
 3. Lempparibiisi crystal castlesilta ? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin monta hyvää, mutta varmaan Crimewave vie :)

   Delete
 4. Oltiin kaverin kaa ruississa sunnuntaina ja kun näin Rubenin niin yritin bongailla suakin sieltä, kun oisin halunnut moikata, mutten sitten suhun törmännytkään! Aika hassua ettei törmätty koska ollaan näköjään oltu aika lähekkäin loppujen lopuks noissa esityksissä, mut onhan siel toisaalta niin paljon jengii ettei ihmekään jos ei nää kaikkia ketä piti. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hööööhhh h:(( oisitte mennyt Rubenille juttelemaan XD

   Delete
 5. Me lähettiin kesken The soundsin keikka saadaksemme hyviä paikkoja Pet Shop Boysin keikalle(mun ehdoton lempiduo lapsesta saakka)(olimme noin neljä metriä lavasta!) ja jumala mikä keikka! Harmitti tossa vähäsen ettei ehitty kuunnella macklemorea lainkaan mutta kyl petshopboyn 80- ja 90luvun biisit ja fiilis katossa kruunas koko reissun! Ensi vuonna taas, eiks?

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu itekkäkin jäi vähän häiritsemään pet shopin ja macklemoren päälekkäisyys :((
   Juu todellakin ens vuonna!! :)

   Delete
 6. voi vähä siiiistiä, olis ollu kans nii kiva päästä tonne varsinki noitten kuvien kattomisen jälkeen!
  olin kerran kans kattomas cheekkiä ja se sen "vaatimaton" sisääntulo pisti vähintää tosiaanki ärsyttämää :--D vaikka tapansa kullaki:D

  ReplyDelete
 7. ahh charli xcx <3<3<3<3

  ReplyDelete

Blog Archive