mI

6/20/2013


Eilen tuli mulla postiin ihana paketti Junkyardilta *, joka sisälsi tämän uuden ihanuus repun ja jotain muuta josta lisää myöhemmin. Oon viettänyt tänään rakkaan ystäväni Silvian kanssa höntsä_päivän. Lukuunottamatta pikaista kaupunkikierrosta, jolloin bongasin hm:n alesta parit kreisi_sukat, joita ihastelen mun jalassa just.

Shoes beyond jkl, skirt from Motel Rocks *, shirt cubus *, backpack Junkyard *y1 y4 y3y6 Reppu täältä y2

36 comments :

 1. siis sähän oot pukeutunu pelkkiin yhteistyövaatteisiin (lukuunottamatta sukkia ja kenkiä) :O tästäki blogista on vissiin tulossa mainosblogi, ihme ettei oo indiedaysin... MIKS KAIKKI BLOGIT ON MUUTTUNU NYKYÄÄN TÄLLASIKS MAINOSTUS YHTEISTYÖ BLOGEIKS?? onneks sannin ei sentään oo..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä onneks Sannin ei oo

   Delete
  2. mitä hemmetin väliä :D christa tekee paljon työtä bloginsa eteen, ja jos jotkut sivut on valmiita tekemään yhteistyötä, niin pitäski christa kieltäytyä ? osaan kuvitella että on aina kiva yllätys kun saa alennuksia ja yllätyksiä sivuilta, ja vastalahjaks sitten mainostaa sivua blogissaan. ja pitäähän niitä nettikauppojakin jossain mainostaa, ja suositut blogit on kyllä tosi hyviä siihen ! musta ei oo mitään vikaa jos bloggaaja tekee yhteistyötä :)

   Delete
  3. niimpää.. Joo siis mää ymmärrän että joitakin saattaa ärsyttää blogimainonta, mutta ensinnäkin tän repun mikä tässä postauksessa on niin oisin tilannut sen kumminkin vaikka en ois sitä yhteistyönä saanut. okei sillon en ois merkinnyt että yhteistyö, mutta samat kuvat oisin kuitenkin ottanut. mikä anonyymi sua häiritsee blogimainonnassa? se että porukka saa "ilmaseks" kamaa, vai se että siitä ilmotetaan blogeissa??? Oisin voinut jättää ton yhteistyö-sanan pois (mutta sitten tosiaan oisin rikkonut suomenlakia), niiin oisko tää sillon ollut susta MAINOSTUS YHTEISTYÖBLOGI. Sori mutta 1# sun kommentti on iha vitun ärsyttävä

   Delete
  4. juu siis yleensäki mainostaminen on ärsyttävää, koska lukijana tuntuu siltä et selais jotai katalogia (joka jonku mielest voi olla kivaki juttu, mut ku se on piilomainontaa). sori mutta 1# blogien muuttuminen mainostamiseksi on iha vitun ärsyttävää

   Delete
  5. eikö se sitten oo mainostamista jos ne vaatteet on maksanu ite eikä siinä lue "yhteistyö"? samalla lailla siinäkin se vaatekauppa/merkki tulee esille... en tajuu miks toi ärsyttää ihmisiä noin paljon, ei tääkään oo mikään mainospostaus tässä vaan kerrotaan mistä vaatteet on saatu. pitäiskö christan sitten olla ilmottamatta aina paikka mistä vaate on saatu/ostettu vaan jotta se ei mainostais?? samantien se vois jättää kuvatki pois koska pitämällä mitä tahansa vaatteita se mainostaa. että cmoon ihmiset älkää nyt vittu jaksako valittaa siitä että tuolla lukee pari kertaa collaboration, ei se yks sana siellä tätä blogin tasoa voi niin paljoo laskee...

   Delete
 2. millasta kangasta toi sun takki/paita on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on sellasta joka näyttää nhakaselta mut se on pehmeetä!

   Delete
 3. Yhteistyö on englanniks collaboration, ei colloboration :)

  ReplyDelete
 4. Oii kuin kiva asu! Toi hame on ahh ihana! Ja sä oot tietty upee!! :))

  merisocean.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. mä tykkään niin kovasti tosta sun mustasta cubuksen paidasta! :)

  ReplyDelete
 6. rakastan tota cubuksen paitaaaa <3

  ReplyDelete
 7. alkaa lievästi ärsyttämään nää yhteistyöjutut blogeissa .. tai siis että jokatoinen on postaus on mainostusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DD En tajua näitä valittajia. Tai siis joo siinä mielessä jos kaikki yhteistyö postaukset on sellasia "tässä nellyn kollaasi jee", mutta esimerkiks tässäkin postauksessa on ihan vaan perus asukuvat eikä edes mitään suurta mainostusta.
   Oisko susta tääkin postaus sitten merkittävästi parempi jos tässä ei lukisi että toi reppu on yhteistyönä saatu ja jos tossa ei olis tota yhtä linkkiä? Mä en vaan oikeesti käsitä..
   Mä veikkaan että suunnilleen kuka vaan näistä valittajistakin tekis näitä yhteistöitä jos omalle kohdalle osuis ja nettikauppa kiinnostais :D

   Delete
  2. niimpää.. Joo siis mää ymmärrän että joitakin saattaa ärsyttää blogimainonta, mutta ensinnäkin tän repun mikä tässä postauksessa on niin oisin tilannut sen kumminkin vaikka en ois sitä yhteistyönä saanut. okei sillon en ois merkinnyt että yhteistyö, mutta samat kuvat oisin kuitenkin ottanut. mikä anonyymi sua häiritsee blogi mainonnassa? se että porukka saa "ilmaseks" kamaa, vai se että siitä ilmotetaan blogeissa???

   Delete
  3. se että blogit on muuttunu niin paljon huonompaan suuntaan, ja harvoja ei mainostavia blogeja on vähän. kai tajuut että mainokset tv ssä on ärsyttäviä, niin myös blogeissa.

   Delete
  4. ..wtf nää kuvat olis täällä ilman tota puolikasta lausetta ja linkkiäkin? Ja tv'n mainokset ja blogimainostus on vähän eri asia.
   Enkä kutsuis esimerkiks tätä postausta edes varsinaiseksi mainokseksi koska tässä on enemmän kaikkee muuta kun mainosta. Tässä on vaan mainittu että reppu on saatu? Ihan samallalailla siinä vois lukea että reppu on ostettu? Mikä siinä on niin väärin jos siitä ei ole maksettu :D..

   Delete
 8. Ihanat vaatteet ja sun jalat on oikeesti tajuttoman kivat! Pus. <3

  ReplyDelete
 9. Upee blogi ja upee tyyli sulla! Lisäsin itteni saman tien tuonne lukijapalkkiin.

  ReplyDelete
 10. miten oot tehny ton ekan kuvan?

  ReplyDelete
 11. Eniten tässä sinunkin harrastamassa yhteistyö-buumissa häiritsee se, kuinka labelit valtaavat tekstisi. Joka kerta kun mainitset merkin, mainostat, ja jopa vielä linkität merkkien sivuja. Minua ei lukijana kiinnosta vaatteiden merkit niin paljoa, etteikö minulle riittäisi pienellä merkintä loppuun, mistä vaaatteet ovat. Tekstin sisällä taas voisi lyhyesti mainita, että vaatteet saatu lahjana tms. ja *-merkki viittaamaan tekstin loppuun.

  Nyt koko postauksen teksti näyttää: "Sain vaatteen MERKILTÄ (Yhteistyö*), ah nämä ovat ihania. Reppu MERKILTÄ (Yhteistyö*). Got this from LABEL (Collaboration*), these are lovely. Backpack from LABEL (Collaboration*)." Huh erkkikään ei enää saa selvää.

  ReplyDelete
 12. Hei onks toi reppu ollu hyvä? Ihastuin siihen heti, ja ajattelin tilata sen, niin mitä mieltä oot siitä (laadusta, materiaalista, muodosta ym...), kun oot nähny sen muutenki ku tietokoneen ruudulta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon käyttänyt tosi paljon ja voin sanoo että ei ainakaan vielä oo mitää ongelmia ollut! vaikuttaa kestävältä :) kantsii tilata!

   Delete
  2. Oi kiitti! Pitääkin varmaan laittaa tilaukseen! ;)

   Delete

Blog Archive