Tallinna

10/22/2011

Tässä tulee säälittävää kuvamatskua Tallinnasta. Lähdettiin reissuun maanantai aamuna tilausajo linkillä. Varmistuin maanantaina siitä, että en lähde enään koskaan tollaselle linkkimatkalle. Meidän edessä istuvat mummot alkoi puolivälissä matkaa ryyppäämään ja takanani istuva 6v poika huusi koko matkan.... Meillä äiskän kanssa meinas räjähtää pää tuolla linkissä. Matka sujui muuten tosi hyvin paitsti, että oltaisiin voitu viipyä vielä pari päivää pidempää tuolla, sillä viivyttiin vain yksi yö Tallinnassa.

10 comments :

 1. Tykkään tosta viidennestä kuvasta (:

  ReplyDelete
 2. heheh pakko tunnustaa että naurahin noille ryyppääville mummoille ja huutavalle pikkupojalle! :D SOUNDS VERY CHARMING ;)

  ReplyDelete
 3. Mulla ois sulle tunnustus! :) Täältä löydät:
  http://reettamau.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

  ReplyDelete
 4. joteki ihanan synkkä toi toika kuva

  ReplyDelete
 5. Haastoin sut mun blogissa:)

  1) Kerro henkilö linkin kera blogissasi, joka lahjoitti sinulle tämän awardin: Oona 2) Nimeä tämä postaus sen kappaleen mukaan jonka kuulit viimeksi. 3) Kerro 10 lempiibisiäsi, kaikkiin perustelut ja mieluiten mahdollisimman erityylisiä kappaleita. Voit kertoa kappaleesta hyvän muiston, fiiliksen jonka saat sitä kuunnellessa tai sille sopivan awardin kuten tanssittavin tai surullisin yms.. älä laita samalta artistilta montaa kappaletta! 4) Lahjoita tämä sama award 10 muulle blogille/bloggaajalle.

  ReplyDelete
 6. Joo voin sanoo et oon kokenu saman ja on muuten hirveeetä. Siellä ne vanhukset vaan ryyppäs ja mun takana istuva vanha ukko vatkas sitä mun penkkiä koko ajan niin, että siitä sai kauheen päänsäryn, eikä pystyny yhtään nukkumaan. Jonka lisäks se ukko haisi ummehtuneelle hielle ja tupakalle. Tai sille se koko linkki hais. Huhhuh. Rupes ihan ottaa päähän taas kun muistelee. :D

  ReplyDelete
 7. hih kiitos kaikille tunnustuksista! :))

  iikku- jooo! Tiedän tunteen... aivan järkyttävää!!

  ReplyDelete
 8. ihan sika kiva blogi sul ! :) eka katoin et "vähän tylsää ku täääl ei oo värei mut sit kelasin alas päin ni niit löyty ihan sika ihana ja oot supernätti ! :)

  ReplyDelete
 9. näin sut viime sunnuntaina jkl keskustas :) ei vaan uskalla tulla moikkaa :(

  ReplyDelete

Blog Archive